İMH Anadolu 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

İMH Anadolu 3. Olağan Genel Kurulu 17 Eylül Pazar Günü Gerçekleştirildi.
Bulgurlu Semt Konağında gerçekleştirilen genel kurul toplantısı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra İMH YİK Üyesi M. Fesih KAYA genel kurula katılanlara hitaben selamlama konuşması yaptı.

Genel Kurul Toplantısı divan heyetinin seçimiyle başlamış oldu. Divan heyetine Hüseyin KORKUT, Enes KILIÇ ve Yasin USLU seçildi. 2 dönem boyunca İMH Anadolu Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Refik KOÇ, 2013-2017 faaliyetlerini içeren bir sunum yaptı. Refik KOÇ sunumunda gönüllüre ve halka yönelik eğitim çalışmalarına, üyelerin kaynaşması için yapılan sosyal faaliyetlere ve gençlik çalışmalarına özellikle vurgu yaptı.

Fahrettin YÜKSEK’in denetim raporunu okuması, İrfan KİRPİ’nin bütçeyi sunması ile devam eden genel kurulda, 2 maddede tüzük değişikliğine gidildi. Müzakereler bölümünde Kemal ELİŞ tavsiye ve öz eleştiri babında önemli gördüğü hususları dile getirdi.

Son olarak İmh Anadolu Yönetim Kurulu için aday gösterilen liste oy birliği ile kabul edildi. Refik KOÇ, 2 dönem sonunda, İmh Anadolu bayrağını İmh Anadolu Fikirder Yönetim Kurulu Başkanı Rıza PEKDEMİR’e devretti.

İmh Anadolu yönetimi adına bayrağı devralan Rıza PEKDEMİR, Refik KOÇ’a, eski yönetim kurulu üyelerine, genel kurula katılan üye ve misafirlere hitaben teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında özellikle Peygamber efendimizin Veda hutbesinde “Vasiyetimi burada bulunanlar bulunmaya iletsin” cümlesini vurgulayarak derneğin asli amacının davetin yeni kitlelere ulaştırılması olduğunun altı çizdi.

Yeni yönetim ekibinin toplu fotoğraf çektirmesi ile program tamamlanmış oldu.
19 Eylül 2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir