İMH Anadolu Teşkilat İftarı Yapıldı

İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu temsilcilik ve komisyon üyeleri Bulgurlu Semt Konağı’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Akşam namazının cemaatle eda edilmesi sonrası kısa bir program icra edildi. Genç Hareket Anadolu Başkanı Hasan GÖKTAŞ’ın sunuculuk yaptığı program, “YA MİSAFİR AL, YA MİSAFİR OL, GÖNLÜNÜ AÇ, SOFRANI PAYLAŞ” mottosuyla hazırlanan sinevizyon gösterimi ve ardından Mahmud ÖZ’ün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sonrasında İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza PEKDEMİR selamlama konuşması yaptı.

Rıza PEKDEMİR konuşmasında Ramazan ayının Kur’an ve Oruç ayı olduğunu hatırlattı ve Kur’an’ın keşfedilmeyi bekleyen bir kıta olduğunu belirterek “Gelin bu Ramazan’da Kur’an surelerini lafız, mana ve maksat ekseninde keşfe çıkalım.” dedi.

Rıza PEKDEMİR, sözlerinin sonundan sene içerisinde çalışmalara destek verenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Rıza PEKDEMİR’in ardından İnsan ve Medeniyet Hareketi İstanbul Teşkilat Başkanı Ammar Cengiz ŞENOL kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.

Ammar Cengiz ŞENOL, konuşmasına iftar programına katılanlara teşekkür ederek başladı. Asli işimiz olan davet ve tebliğ faaliyetlerine önem verilmesi gerektiğini belirten Ammar Cengiz ŞENOL, “Davet sorumluluğumuzu yerine getirmek için en yakınlarımızdan başlayarak sosyal çevremizle hemhal olmalı ve insanlarla etkileşim içinde bulunmalıyız” dedi.

İftar programı çay ikramı eşliğinde muhabbet ile devam etti.


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, kalabalık

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakkabılar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sakal

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, kalabalık ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

15 Mayıs 2019

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir